tiistai 26. marraskuuta 2019

Turvallisuus työpaikalla

Työturvallisuus on yksi tärkeimmistä asioista työpaikalla. Oli se sitten tikapuilla korkealle kiipeämistä tai laatikoiden avaamista sinun pitäisi olla edes vähintään varovainen. Turva välineiden käyttö yleensä helpottaa työtä ja takaa turvallisen työympäristön. Visualistin työssä et yleensä tarvitse turvakenkiä, kypärää tai turvavaatteita. Mutta, jos olet töissä myymälässä, saatat tarvita mattopuukkoa(tai turvaveistä). Myymälässä voit myös käyttää kärryjä tai pumppua.

Siisteys on yksi tärkeimmistä asioista myymälässä ja sen ympäristön turvallisuudessa. Korjaa kaikki tavarat takaisin paikalleen "projektisi" jälkeen, vie myös kaikki roskat roskiin äläkä jätä varusteitasi lojumaan asiakkaiden jalkoihin. Varmista että kaikilla on tilaa liikkua.

Rauhallisuus on myös tärkeää. Yleensä kun olet rauhallinen, sinulle sattuu vähemmän onnettomuuksia.

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä tuosta rauhallisena pysymisestä. Olen kuullut työturvallisuuskorteista, jotka ilmeisesti ovat pakollisia monella alalla jossa ollaan hieman riskimmässä ympäristössä. Itselläni ei sellaista ole, mutta mieheni saattaa ehkä sellaisen tulevaisuudessa tarvita.
    https://rescuetraining.fi/tyoturvallisuuskortti/

    VastaaPoista
  2. Niin henkinen kuin fyysinenkin turvallisuus ovat yhtä tärkeitä. Meidän tuttu on myös aloittamassa nyt jonkinlaisen koulutuksen, veikkaan että se on enemmän fyysisen puolen koulutusta. GWO ART training ilmeisesti. Mukava kuulla tuosta sitten myöhemmin lisää. http://www.meriturva.fi/fi/koulutus/tuulivoima-alan-turvallisuuskoulutukset

    VastaaPoista