keskiviikko 7. lokakuuta 2020

Stadium, Salo

Stadium kutsuu autismikirjon henkilöt ostoksille aukioloaikojen ...
Stadiumin logo

 Stadium

Stadium on urheiluvaatteita ja välineitä myyvä yritys. Myymälän suurin tarkoitus on inspiroida ihmisiä liikkumaan ja tarjoamaan parhaita/edullisia välineitä siihen.
Stadiumin kohderyhmänä niin sanotun "streetwearin" käyttäjät ja liikkuvat tai liikkumaan pyrkivät ihmiset. Streetwearilla tarkoitan merkkivaatteita kuten, Adidas, Nike, Champion ja Vans. Nämä olivat vain pieni määrä monista merkkituotteista, joita Stadium myy. Stadiumilla on myös omia merkkejänsä kuten, Warp, Everest, Race marine ja Soc.

Vaatteiden ja muiden tuotteiden ekologisuus on yksi tärkeimmistä Stadiumin arvoista. Vaatteiden värjäystekniikka on energiaa ja vettä säästävää. Tällä tavalla he ovat säästäneet jo 12 milj. litraa vettä.  Yritys käyttää tuotteissaan sokeriteollisuuden ylijäämää ja uusiutuvaa biomuovia. Aitoja turkiksiakaan ei ole käytetty vaatteissa vuoden 2001 jälkeen. 

Jäte jota Stadiumilla syntyy kierrätetään esim. pahviroskat menevät pahvin kierrätykseen, muovit muoviin jne. Jopa työntekijöiden taukotilassa on bio, muovi ja metalli jäte, jotka menee kierrätykseen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti