perjantai 14. elokuuta 2020

Viikko 1 Stadiumilla

Kauppakeskus Plaza :: Stadium avaa myymälän Plazaan syyskuussa!
Stadiumin vanha näyteikkuna
Aloitin Stadiumilla 8 viikon työssäoppimis jakson. Olipa viikko! Olen saanut mahdollisuuden tehdä visualistin töitä Stadiumin oman visualistin kanssa ja olen oppinut vaikka mitä. Minä myös työskentelin paljon Stadiumin muun henkilökunnan kanssa. Tämä viikko on ollut kiireinen ja täynnä ohjelmaa. Kiire tuntuu myös minun jaloissani, mutta siihenkin alan tottumaan.

Maanantaina: Tutustuin Stadiumin  henkilökuntaan ja pääsin heti visualistin hommiin sommittelemaan esillepanoa. Loput päivästä olikin vaatehuoltoa

Tiistaina: Aloitin  päiväni pukemalla mallinuken. Henkaroin ja viikkasin vaatteita. Palvelin myös itsenäisesti asiakasta ensimmäisen kerran! Tein myös vaatehuoltoa

Keskiviikkona: Teimme Stadiumin visualistin kanssa uuden pöytäsommitelman. Puin myös mallinukkeja ja valitsin niille vaatteita puettavaksi. Tein jokapäiväistä vaatehuoltoa. Hälytin reppuja ja laitoin niiden sisälle täytettä. Purin myös kuormaa ja palvelin asiakkaita.

Torstaina: Sommittelin Stadiumin visualistin kanssa muutaman pöydän. Viikkasin ja henkaroin vaatteita. Hälytin ne myös. Palvelin asiakkaita. Tein myös myymälään uuden sähly maila seinän.

Perjantaina: Aloitin aamun varastossa purkamassa ja henkaroimassa kuormaa. Palvelin asiakkaita. Loin kenkäpuolelle pienen lisämyynti alueen. Tein vaatehuoltoa. Hälytin vaatteita. Iltapäivällä toin tavaraa varastosta oikeille paikoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti