tiistai 9. maaliskuuta 2021

Kehittymiseni Rustalla ja itsearviointi

Työnkuvani Rustalla

Suurin osa päivästäni menee mm. kuorman purkamiseen, koska sitä tulee niin paljon. Rustassa käy myös hyvin paljon asiakkaita päivittäin ja heidän auttamiseensa menee oma aikansa. Yhteen asiakkaaseen menee hänen tarpeistansa riippuen joko se muutama sekunti tai maximissaan useita minuutteja. Aikaa menee usein paljon asiakkaaseen jos hän pyytää suuren määrän metritavara mattoa.

Fronttaus ja myymälän siistinä pitäminen on yksi tärkeistä työnkuvistani, koska asiakkaat ostavat Rustalta paljon tavaraa paikoiltaan ja siten myymälän hyllyrivit eivät näytä suorilta. Fronttausta voi tehdä samalla kun esim täyttää hyllyä.

Rustan hyllykuvat muuttuvat ainakin kerran muutamassa kuukaudessa jotta myymälä pysyy uudenlaisena, jopa jokapäiväisille kävijöille. Olen usein päässyt auttamaan niiden rakentamisessa ja olen oppinut lukemaan hyllykarttoja paremmin sitä kautta.

Olen myös päässyt liimaamaan teippauksia lattiaan ja kokoamaan mallikappaleita. Osaan myös tehdä hintoja. Sain jopa kerran suunnitella osaston jonne laitoimme joulun aletavarat. Sillä osastolla hyllykartta ei ollut tarpeellinen koska tuotteet olivat poistuvia.


Olen kehittynyt :

Hyllykarttojen lukemisessa

Pumppukärryn käytössä

Kapulan käytössä

Kuorman purkamisessa (Purkaminen on nykyään siis nopeampaa)

Tuotteiden tiivistämisessä/mahduttamisessa.


Kehitettävää:

Kolmen askeleen tekniikka

Mattojen leikkaaminen ja niiden nimien muistaminen.


Itsearviointi:

Aikani Rustalla on omasta mielestäni mennyt hyvin. Aika on mennyt yllättävän nopeasti. Olen oppinut paljon ja kehittynyt monissa asioissa. Tottakai virheitäkin on tapahtunut, mutta niistä on vain opittu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti